Tuinonderhoud


Veel mensen werken graag zelf in hun tuin. Het is gezond, ontspannend en geeft voldoening. Voor al die keren dat het werk ingrijpend, zwaar of specialistisch is, is  het handig een hovenier in te schakelen voor u werkzaamheden. Ik kom vrijblijvend langs om het werk op te nemen en u een prijsindicatie te geven. Groenservice verhoeven werkt snel en vakkundig zodat u kunt blijven genieten van uw tuin. Een kleinere tuinklus kunnen wij vaak op korte termijn voor u uitvoeren. Neem gerust contact met ons op.

Onderhoudscontract van Uw Tuin
Voor onderhoud aan tuinen, borders, bedrijfsterreinen en parken, is Groenservice verhoeven een uitstekende partner. Oude beplanting en tuinafval voeren we duurzaam af. Bijvoorbeeld via groenverwerker Kuppens BV Budel


Onderhoudscontract op maat

Tuinonderhoud zonder zorgen is kiezen voor een contract op maat. Hierin zijn allerlei variaties mogelijk. Van wekelijks het gras maaien en de kanten knippen tot eens per jaar het snoeiwerk uitvoeren. Of wat dacht u van wat extra tuinonderhoud tijdens uw vakantie?  Een keer de afspraak rond, dan heeft u er geen omkijken meer naar.


Voorbeelden van contracten voor tuin- en terreinonderhoud:


◦In het groeiseizoen: wekelijks grasmaaien◦Om de week alle borders onkruidvrij maken◦Bestrating onkruidvrij houden en in de winter ook sneeuwvrij ◦Alleen het snoeiwerk aan grote struiken en bomen. Snoeihout afvoeren.◦Volledig tuin- en terreinonderhoudVoordelen van een onderhoudscontract voor de tuin zijn er velen Groenservice verhoeven werkt efficiënt en voordelig. Snoeiwerk gebeurt vakkundig en met uitstekend knip- en zaaggereedschap. Groenafval en hout ruimen we op. Wilt u het hout laten kloven en gebruiken voor een open haard, dan verzorgen we dit graag. Met een onderhoudscontract voor de tuin, is uw buitenleven écht genieten.

Voorbeeld van een Onderhoudscontract.